Myynnin kehittäminen

Myyntityö on muuttunut. Silti tietyt perusasiat ja niiden laadukas toteuttaminen ovat edelleen tuloksekkaan myyntityön ytimessä. Tarjoamme B2B –ratkaisumyynnin strategisen johtamisen tueksi konkreettisia työkaluja ja myyntivalmennusta, joiden avulla saamme yhdessä myyntinne tehokkaammaksi ja asiakaskontaktinne muuttumaan nopeammin kaupoiksi.

Palveluihimme kuuluvat seuraavat kokonaisuudet:

1. Myyntityön strateginen johtaminen: tehokkaat toimintatavat

Myyntityön johtaminen ei ole rakettitiedettä vaan konkreettista ja tehokasta tekemistä. Taustatyö tulee kuitenkin tehdä suurella huolellisuudella, jotta myyntityön ponnistelut suuntautuvat oikeisiin asioihin ja asiakkuuksiin.

“Myyntityön strateginen johtaminen: tehokkaat toimintatavat” on konkreettinen kokonaisuus, jossa rakennetaan tai tehostetaan myyntityön strategisen johtamisen mallia. Lisäksi määritellään konkreettinen eteneminen, jotta malli saadaan tuloksellisesti käytäntöön.

Workshopien teemat:

  • Asiakkuudenhallinta: Nykyasiakkuuksien arvon analyysi
  • Asiakkuudenhallinta: Uusien asiakkuuksien potentiaalin määritys
  • Asiakkuuksien strateginen johtaminen ja Road map
  • Myyntityön ja markkinoinnin yhteispeli

2. Vuorovaikutustaidot ja myyntityö asiantuntijatehtävissä

Vuorovaikutustaidot ja myyntityö asiantuntijatehtävissä on konseptoitu myyntivalmennus asiantuntijoille ja B2B-myyjille.

Tavoitteena on saada asiantuntijat ja B2B-myyjät toimimaan ratkaisujen tarjoajina sekä näkemään myyntityön ja vuorovaikutustaidot osana oman asiantuntijuuden kehittämistä. Valmennus tarjoaa selkeät työkalut ja sparrausta roolin toteuttamiseen. Valmennus on harjoituspainotteinen.

Workshopin teemat:

  • Ajattelutapa ja motivoituminen myyntityön perustana. Oman roolin kirkastaminen.
  • Vuorovaikutustaidot ja vaikuttavuus myyntityössä. Harjoitusten kautta haetaan omaan vuorovaikuttamiseen varmuutta ja vaikuttavuutta.
  • Vuorovaikutustilanteiden tekniikat (mm. argumentointitaidot ja vastaväitteiden käsittely) ja omien vahvuuksien hyödyntäminen.

Tehokkailla myyntivalmennuksilla herätämme myyjienne kehittymishalun ja autamme heitä yltämään uudelle tuloksekkaammalle tasolle. Emme teorisoi, emmekä luennoi. Valmennuksemme perustuvat mahdollisimman paljon aitoa myyntitilannetta muistuttaviin harjoitteisiin.

Lupaamme, että työmme pohjalta myyntituloksenne paranevat. Jatkossa myytte enemmän, nopeammin ja helpommin.